Siirry suoraan sisältöön

Meistä

Tarinamme

Olemme 2020 perustettu pirkanmaalainen liiketoiminnan johdon konsultti- ja ohjelmistoyritys.

Teemme myös ihan käytännössä Power BI raportoinnin kehitystä asiakkaillemme. Liikevaihtomme oli ensimmäisellä tilikaudella yli 1,1 M€.

Käymme lisäksi arvopaperikauppaa kehittämäämme Power BI raporttiin sekä muuhun automaattiseen tekniseen analyysiin perustuen.

Perustajallamme Aarnella on yli 10 vuoden kokemus teknologiaratkaisujen myynnistä, automaatiosta, pörssiyhtiön tietohallinnosta sekä teknillinen korkeakoulutus (DI) tietoliikennetekniikasta ja signaalin käsittelystä. Viimeiset kolme vuotta hän on keskittynyt koneoppimiseen ja visualisointeihin Business Intelligencen avulla.

Miksi teemme tätä?

Autamme asiakkaitamme säästämään aikaa, resursseja tai rahaa sekä löytämään liiketoimintansa mahdolliset ongelmakohdat. Annamme mahdollisuuden suunnitella liiketoimintaa entistä syvemmällä ymmärryksellä toiminnastaan ja reakoimaan ajoissa nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Olemme saaneet niin hyvää palautetta asiakkailtamme, että haluamme auttaa muitakin vapauttamaan tietojohtamisen suuri potentiaali ja ottamaan hyödyt irti jo yrityksen eri järjestelmiin kertyneestä digitaalisesta pääomasta.

Erittäin ketterä

Koska olemme pieni toimija, sijaitsemme hyvien yhteyksien varrella ja voimme toimia etäteknologiaa hyödyntäen, pystymme palvelemaan asiakkaita joustavammin, kuin isot ohjelmistokumppanit.

Tehokas ajankäyttö

Voit keskittyä ydinosaamiseesi, kun me vapautamme resursseja automaation avulla.

Osaava ammattilainen

Pitkä koulutus ja käytännön kokemus näkyvät kädenjäljessämme.

Aarne Haanpää

Toimitusjohtaja / Perustaja