Siirry suoraan sisältöön

Artikkelit

Ota meidät seurantaan LinkedInissä tai liity postilistallemme, niin saat tiedon ensimmäiseksi kun uusi artikkeli on julkaistu.

 • Artikkelit uudistuivat

  Artikkelit uudistuivat

  Vanhoja artikkeleita on samalla siivottu pois. Jos jokin niistä olisi kiinnostanut, ota yhteyttä ja kysy vaikka timanttista tieto-opasta!

  Lue lisää

 • Lisäarvoa Netvisorista Power BI:llä

  Lisäarvoa Netvisorista Power BI:llä

  Pystymme helposti lataamaan tiedot Netvisorista ja tekemään informatiivisia kuvaajia niistä semiautomaattisesti. Nyt voimme laskea entistä tarkempia ennusteita esimerkiksi yritysten kassavirrasta.

  Lue lisää

 • Tilitoimistot yritystalouden konsulteiksi

  Tilitoimistot yritystalouden konsulteiksi

  Tämä koskee erityisesti tilitoimistoja, jotka haluavat pysyä vuonna 2023 kehityksessä mukana ja tarjota jatkossa enemmän räätälöidympää ja yksityiskohtaisempaa informaatiota taloudesta asiakkaille, kuin mitä taloushallintaohjelmistoista saa automaattisesti. Konsulttipalveluiden kysyntä kasvaa, kun ohjelmistot tekevät perinteisen kirjanpidon ja tuloksen raportoinnin automaattisesti. Lisäarvoa asiakkaalle voidaan tarjota silloin vain konsultoinnilla.

  Lue lisää

 • Uusi vuosi 2023 ja ASET:in uudet kujeet

  Uusi vuosi 2023 ja ASET:in uudet kujeet

  Alkuvuodesta suuri osa ihmisistä on innostuksen vallassa. Haluamme siivota työpöydän edellisen vuoden osalta ja aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä, eikö niin? Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään, mikä toimi viime vuonna ja missä on parannettavaa. Miten oikeasti päästään tavoitteisiin tänä vuonna, kun ajat ovat todella epävarmat?  Jännitystä ja jopa pelkoa tulevasta lievittäisi, jos voisi saada… Lue lisää »Uusi vuosi 2023 ja ASET:in uudet kujeet

  Lue lisää