Siirry suoraan sisältöön

Tietojohtamisen palvelut

Otamme huomioon asiakkaan tarvitseman Power BI -palvelun (tarkasta demo) laajuuden. Pakettiemme hinnat vaihtelevat sen mukaan, joten teidän on ensiksi parempi selvittää yksityiskohdat meidän kanssa. Voitte ottaa yhteyttä puhelimitse tai muulla sopivalla tavalla meihin.

Asiakaskokemuksia

” ASETin aktiivisuus ja viestintä toimi mallikkaasti. Toiveet osattiin ottaa hyvin huomioon ja saimme omiin tarpeisiin räätälöityä dataa päätöksenteon tueksi.”

Jyri Lempinen, talous- ja HR-päällikkö, Heimo Films Oy

Tunnen saaneeni brändinostetta asiakaskohtaamisissa ASET:n selkeyttävien visualisointien kautta, joita käytän kehittämissäni hyvinvointitesteissä. Myös oman liiketoimintani tunnuslukujen seuraaminen on helpottunut huomattavasti. Tulokset näkyvät tehokkaammin. Sain helposti ja nopeasti selville 3 vuoden ajalta TOP10 asiakkaani. Olen enemmän visuaalinen ihminen kuin numeerinen ihminen, siksi A-SET Oy:n palvelu toimii minulle.

Yrjö Koskinen, toimitusjohtaja, Buustismi Oy

” Yhteistyö meni hyvin, sillä meillä oli melko selvät sävelet itsellä mitä raportoinnilta halutaan. (Nopeaa) hyötyä ja lisäkäsiä tarvittiin, koska raportointi ei ole meidän ydinosaamista.”

Jesse Uitto, toimitusjohtaja, Novellus Palvelut Oy

” Tässä ollaan ASETin kanssa opeteltu jumppaan meidän myyntidataa ja nähdään siinä paljon mahdollisuuksia, mitä me voidaan käyttää meidän markkinointiin.”

Olli Lähdekorpi, toimitusjohtaja, Honkasen Puutarha Oy

ASET mahdollistaa tietojohtamisen

ASET auttaa yrityksiä liiketoiminnassa tarvittavan elintärkeän tiedon hyödyntämisessä. Digitaalista tietoa on saattanut kerääntyä yritysten käyttämiiin järjestelmiin vuosikymmenten ajan. Lisäksi internetin tietomäärä kasvaa exponentiaalisesti. Tätä kuvaa hyvin se, että yli 50%:a kaikesta tiedosta on luotu viimeisen 2 vuoden aikana. Pystymme yhdistämään yrityksen oman sekä avoimen datan yhteen kojelautanäkymään tietoturva ja tietosuoja huomioiden Microsoft Power BI:n avulla.

Power BI on mahtava työkalu tietotyöläisten jokapäiväisen työn tehostamiseen. Sillä luodaan visuaalisia raportteja esimerkiksi taloudellisesta tiedosta johtoryhmän tilanneanalysointia varten. Tällä tavoin Power BI helpottaa yritysten liiketoimintapäätösten tekemistä.

Käyttämällä järjestelmien faktatietoon perustuvia helppokäyttöisiä ja visuaalisesti näyttäviä kojelautanäkymiä saadaan nopeasti ymmärrys kokonaiskuvasta. Niiden avulla voit päivittää helposti kerralla kaikki kriittiset tiedot pilvestä ja yrityksen sisäisistä järjestelmistä, minkä ansiosta raporttien avainluvut ovat aina saatavilla tuoreina ilman teknistä erityisosaamista.

Tämä tuo selkeän kilpailuedun meidän asiakkaalle, koska hän voi tehdä toimintaansa ohjaavia päätöksiä aiempaa reealiaikaisemmalla datalla ja sitä käyttäen olla nopeasti muuttuvilla markkinoilla merkittävästi edellä kilpailijoitansa.

Säästää aikaa ja muita resursseja

Oletetaan että asiakkaallamme ei ole vielä kokemusta Power BI:stä. Tietotyöläisen työtä menisi ohjelmaan tutustumiseen ja ensimmäisen raportin tekemiseen arviolta 4 työviikkoa. Huomioiden työantajan kulut ja ylemmmän ammattikorkeakoulututkinnon tasoisen toimistotyöläisen palkkakulut voisivat olla 4800€.

Kulta-asiakkuuden hinta on 2400€ + alv. Tässä tilanteessa asiakas säästäisi siis 50% pelkissä palkkakuluissa! Perustiedot Power BI:stä voisi myös hankkia esimerkiksi 3 päivän koulutuksella, mutta se olisi suunnilleen saman hintainen kuin aloituspaketti. Lisäksi koulutuksessa ei todennäköisesti käytettäisi ollenkaan yrityksen omaa dataa.

Aloituspaketilla pääsemme tekemään suoraan todellisella datalla lopullista käytettävää raporttia ASETin kokemukseen perustuvien ketterien työvaiheiden mukaisesti. Parhaimmassa tapauksessa aloituspaketin lopputulos on teillä käytössä jopa viikossa, joten aikaakin säästyy ainakin 3 viikkoa.

Liiketoiminnan optimointiratkaisu

Power BI:n käyttöönotto mahdollistaa tietojen keräämisen melkein mistä tahansa lähteestä – nettipalveluista, yritysten omista ja julkisista tietokannoista eri palvelimilla, tiedostoista, Google Docsista, Excelistä, kansioista, asiakirjoista ynnä monista muista. Luetteloa mahdollisista resursseista päivitetään kuukausittain. Power BI:n käyttöönotto antaa yritykselle mahdollisuuden suorittaa tiedon haun ja esikäsittelyn automaattisesti.

Power BI

 1. Käsittelee vastaanotetut tiedot yrityksen järjestelmistä ja tuo ne yhteen versioon ja standardiin. Näin voitte varmentaa tiedot ja analysoida kaikki liiketoimintaan vaikuttavat tapahtumat.
 2. Voit kehittää ja luoda omia kaavoja, mittareita, indikaattoreita ja avainluvut eli KPI:t, joilla voit hallita ja ohjata yrityksen tietojohtamista.
 3. Esittää ja jakaa kaikki raportit ja kojelautanäkymät paikallisesti, Power BI -Servicen tai mobiilisovelluksen kautta.
 4. Tarjota erillinen pääsy roolien tai henkilötietojen mukaan eri raporttinäkymään.
 5. Käyttää Microsoftin pilven palvelintehoa tarvittavan datamäärän automaattiseen käsittelyyn.

Yllä olevien ominaisuuksien ansiosta Microsoft Power BI:llä on suuri kysyntä Suomessa pienten, keskisuurten ja suurten yritysten keskuudessa. Tämän palvelukokonaisuuden avulla voit päivittää automaattisesti kaikki pilvessä isännöidyt tiedot, minkä ansiosta raporttien tiedot ovat aina tuoreita ja relevantteja.

ASETin ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat sinua ottamaan helposti käyttöön Power BI -analytiikan, millä tuot tietojohtamisella selkeyttä liikkeenjohtoon ja varmuutta tehtyjen päätösten oikeellisuuteen. Asiakkaalla on aina tekninen tuki ongelmatilanteissa. Microsoftin analyyttisten palveluiden käyttöönotossa tietoturva taataan.

iloisia ihmisiä

Valitse yrityksellesi sopivan kokoinen paketti. Alkuun pääse helposti ja edullisesti ilman lisenssimaksuja. Myöhemmin voitte päättää kuinka laajasti haluatte BI raportointia käyttää. Edulliset lisenssit saatte tarvittaessa suoraan Microsoftilta (per käyttäjä n. 9€/kk).

jos mitään kysyttävää heräsi. Kiitos!


aarne haanpaa

“Johdatko yritystäsi mieluummin tiedolla valistuneena vai perustuen pelkkiin omiin oletuksiin?”

AARNE HAANPÄÄ

Muut tuotteet

Suomiosakeanalysaattori

Harrastatko osakesijoittamista suomalaisiin TOP30 osakkeisiin? Tarjoamme mielenkiintoista tuotetta, jota myös itse käytämme osakekauppoihin.

Stock Analyzer ASET Nokia
 • Parhaimpia ominaisuuksia
  • Sisältää internetin ilmaisista lähteistä kerättyjä sijoitussuosituksia ja niiden yhteenvedon.
  • Lähes reaaliaikainen kurssidata (OHLC) on ladattavissa napin painalluksella n. 30 osakkeeseen kerralla.
  • Olemme kehittäneet kaavan, millä voitte laittaa osakkeet paremmuusjärjestykseen perustuen analyytikkojen suosituksiin, tunnuslukujen ennusteisiin sekä omiin strategisiin painokertoimiin.
  • Datasta tehdään teknillistä analyysia (TA) sopivan osto/myyntipaikan löytämiseksi. Mukana ovat mm. liukuvat keskiarvot, trendiviivat, stokastinen indikaattori, koneoppiminen ja ARIMA.
  • Raportissa on yli 10 sivua informaatiivisia kuvaajia.
  • Kokemuksemme mukaan se säästää aikaa netin kahlaamiselta n. 8-kertaisesti. Puoli tuntia päivässä riittää osto/myyntipäätöksen tekemiseksi.
  • Hinta: Asennus 390€ + ylläpito 39€/kk (alv 0%)

Urakkatoimeksianto / Koulutuspäivä

ASET myyntiraportti ryhmä
 • Vuokraa data-analyytikko määräajaksi 139€/h + alv. Kesto kuitenkin vähintään yksi työpäivä (7,5h).
 • Työ voi olla esimerkiksi datan louhintaa, konsultaatiota tai Power BI- koulutusta.
 • Hinnat alkaen: 1043€ + alv
 • Pitempikestoisissa urakoissa laskemme tarjouksen erikseen perustuen vaatimuksiinne.

Anna meidän auttaa tietojohtamisen kanssa

Tiedämme miten käynnistetään. Osaamme toteuttaa. Autamme kädestä pitäen.