Siirry suoraan sisältöön

Vapauta tekoäly tietojohtamisen tueksi

  • tehnyt

Tiedolla johtamisen ja tekoälyn (AI) yhdistelmä on tullut yhä suositummaksi menestyvimpien yritysten käytössä.


Tekoäly on tietotekniikan muoto, jonka tarkoituksena on jäljitellä ihmisen kognitiivisia kykyjä. Tekoälyteknologioita käytetään erilaisiin tehtäviin, kuten luonnollisen kielen käsittelyyn ja koneoppimiseen.


Tekoälyä voidaan käyttää tietojen syöttämiseen, analysointiin ja raporttien tulkitsemisen automatisointiin. Tekoälyn suurin hyöty on kuitenkin sellaisten kuvioiden ja suhteiden tunnistaminen datasta, jossa se on ylivoimaisesti ihmismieltä parempi.


Tätä yhdistelmää käyttämällä me ASET:illa autamme yrityksiä tekemään parempia päätöksiä, parantamaan tarkkuutta sekä lisäämään tehokkuutta. Se mahdollistaa siis aiempaa tarkemmat ja ajantasaisemmat raportit, joista inhimillisen virheen mahdollisuudet on eliminoitu.


Tämä vaikuttaa suuresti työntekijöiden viihtyvyyteen varsinkin toimistotöissä vähentämällä tylsiä ja toistuvia työvaiheita ja siten vähentämällä koettua stressiä raportoinnissa. Automatisoimalla tietojen syöttämisen ja raportin luomisen, yritykset voivat säästää helposti laskettavissa olevaa aikaa ja rahaa.


Kaiken kaikkiaan sähköisen taloushallinnan ja tekoälyn yhdistelmä voi tarjota yrityksille kattavamman näkymän taloudellisiin tietoihinsa, luoda perustan innovoinnille sekä auttaa niitä tekemään parempia, ja datavalistuneempia, päätöksiä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *