Siirry suoraan sisältöön

Tuntuuko, että hukut informaatiotulvaan?

  • tehnyt

Kun on kyse yrityksesi päivittäisestä toiminnasta, on tärkeää, että liiketoimintaasi parhaiten kuvaavat luvut ovat hyvin hallussasi. Monille on kuitenkin vaikeaa päättää, mistä aloittaa tiedolla johtaminen. Jos sinusta tuntuu tältä, ota silloin ASET:in asiantuntijat avuksesi.


ASET BI -raporttien avulla saat tarvittavat tiedot, joiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja pitää liiketoimintasi sujuvana. Lisäksi näitä raportteja voi helposti jakaa kollegoiden, asiakkaiden tai kumppaneiden kanssa, jotta kaikki ovat samalla sivulla.

BI-raportit tarjoavat kattavan tavan seurata, analysoida ja jakaa tietoasi helposti. Näiden raporttien avulla saat nopeasti ajantasaisen yleiskatsauksen liiketoimintasi tilasta, mutta voit myös porautua syvemmälle aina tositetasolle asti.

Näiden raporttien avulla voit myös saada visualisoitua tietoa asiakastyytyväisyydestä, tuotteiden suorituskyvystä tai hinnoittelusta. Saat jatkossa helposti käsityksen esimerkiksi asiakastrendeistä ja – käyttäytymisestä sekä voit seurata ja valvoa myyntiä, markkinointia tai operatiivista suorituskykyä.

Lisäksi voit helposti luoda omia mukautettuja raportteja ja avainlukuja, joilla voit visualisoida ja jakaa tiedot oikealle kohderyhmälle reaaliaikaisesti.

Jos siis etsit helppoa tapaa pitää kirjaa tiedoistasi ja saada tarvitsemiasi oivalluksia, ASET:in BI raportit ovat oikea ratkaisu. Näiden raporttien avulla voit helposti seurata yrityksesi suorituskykyä ja tehdä tiedolla vahvistettuja päätöksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *