Siirry suoraan sisältöön

Lisäarvoa Netvisorista Power BI:llä

  • tehnyt

Meillä on iloisia uutisia Netvisor :in käyttäjille! 🙂


Gurumme on saanut päätökseen pitkän projektinsa Netvisor- datan integroimiseksi Power BI:hin. Pystymme helposti lataamaan tiedot ja tekemään informatiivisia kuvaajia niistä semiautomaattisesti. Nyt voimme laskea entistä tarkempia ennusteita esimerkiksi yritysten kassavirrasta.


Integrointiprosessi oli suhteellisen haastava, mutta näemme jo nyt hyötyjä siitä miten yrityksen päättäjät pystyvät tekemään datavalistuneempia päätöksiä. Odotamme innolla, että voimme auttaa asiakkaitamme saamaan entistä reaaliaikaisempaa dataa tositetasolta asti ja tekemään siitä itse helposti analyysia. 


Power BI mullistaa asiakkaidemme tavan tehdä liiketoimintaa. Power BI:n avulla he voivat nopeasti ja helposti analysoida tietoja useista eri lähteistä. He voivat jakaa tietoja koko organisaatiossa, jotta kaikki ymmärtäisivät kokonaisuuden paremmin ja voisivat ohjata toimintaansa sen perusteella.


Kun luotte nopeasti tehokkaita raportteja ja esityksiä, voitte viedä liiketoimintaa kohti tavoiteitanne jatkuvalla seuraamisella. Power BI auttaa siis teitä tekemään parempia päätöksiä, säästämään aikaa ja lisäämään tehokkuutta.

Meillä on muuten käynnissä kevätkampanja BI Easy Start & Run -paketista, joka kannattaa hyödyntää NYT!

Lisätietoja: aset.fi/palvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *